BIJNA…

BIJNA…

30 oktober 2021 Luiers voor Lesbos 2021 0

Het is nu 30 oktober, dat is 2 dagen voor de start van Luiers voor Lesbos. Het is inmiddels ook al een week geleden dat we een bericht hebben geplaatst op deze pagina. In het vervolg gaan we er op letten dat dat vaker gebeurd, zodat jullie goed op de hoogte blijven van de vooruitgang.

Nu het blijde nieuws, zoals het er nu naar uitziet gaan we de actie in met 115 inzamelpunten door heel het land! Honderdvijftien inzamelpunten nog vóór de start van de actie! Het is bijzonder om te zien. Zoveel mensen die hun huis openstellen. In het vorige bericht waren we ook al zo verwonderd, en we ook nu zeggen we het weer, hoe bijzonder! Allemaal heel erg bedankt.

Ook hebben we al foto’s voorbij zien komen van inzamelpunten die al spullen hebben ontvangen en berichten gekregen van inzamelpunten die giften hebben gekregen, nog voor de officiële start. Dat beloofd wat!

De afgelopen week zijn we op kantoor druk bezig geweest met het verwerken van de aanmeldingen, pakketjes maken en versturen, vragen beantwoorden via e-mail, Instagram, WhatsApp en telefoon, de website up-to-date houden, sociale media bijhouden en nog een heel aantal dingen. Elke dag is het weer een verassing om te zien hoeveel donaties er zijn binnengekomen en hoeveel inzamelpunten zich hebben aangemeld. Super! Ook voor alle inzamelpunten gaat het komende weken een verassing worden wat ze binnen gaan krijgen.

Vanaf hier willen we alle inzamelpunten alvast heel veel succes wensen met het inzamelen! Voor de rest: vanaf maandag 1 november kunnen jullie doneren! Help mee!

Nog een een praktisch puntje: als je vragen hebt, informeer op de website altijd eerst even de pagina FAQ (veel gestelde vragen) voor je mailt of belt. Daar staan veel vragen en wie weet ook jouw vraag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *