START ACTIE

START ACTIE

1 november 2021 Luiers voor Lesbos 2021 0

Vandaag start de actie Luiers voor Lesbos. Een maand lang roepen we heel Nederland op om in actie te komen voor kinderen op de vlucht, om massaal luiers, billendoekjes en Sudocrem in te zamelen. We hopen en bidden dat net als vorig jaar deze actie een hele mooie opbrengst gaat opleveren, dat er genoeg wordt ingezameld om ook de komende hulptransporten te blijven voorzien van luiers, billendoekjes en Sudocrem.

Een bericht aan iedereen die op welke manier dan ook een bijdrage levert: bedankt dat je meedoet, bedankt dat jij ons meehelpt in de missie om ieder kind op de vlucht te geven waar het recht op heeft! Als je een inzamelpunt bent gestart willen we je heel veel succes toewensen voor de komende weken. We zijn heel blij dat jij je huis open wil stellen voor alle donaties!

Wij zouden het ontzettend leuk vinden om te zien hoe het jullie vergaat de komende 4 weken. Stuur gerust een appje/mailtje of een foto!

Laten we in dit alles het belangrijkste niet vergeten, een voortdurend gebed voor de kinderen waarvoor we in actie zijn. Bid voor hen en denk aan hen ❤️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *